Dar Mar Bygg

Byggfirma Gnesta

Dar Mar Bygg är ett givet val för den som söker en lojal byggfirma i Gnesta.

Kompetent byggfirma i Gnesta

Välkommen till oss!

Välkommen till vår etablerade byggfirma i Gnesta! Vi är stolta över att erbjuda en omfattande palett av tjänster för dina bygg- och renoveringsbehov. Med expertis inom renovering, snickeri, altanbyggnad, badrums- och köksrenoveringar, levererar vi skräddarsydda lösningar för varje projekt.

Vi lägger stor vikt vid att hålla projekt inom överenskomna tidsramar och erbjuder rimliga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt engagerade team levererar högkvalitativt arbete och fokuserar på att förverkliga kundens önskemål. För att göra det enklare för dig erbjuder vi kostnadsfria hembesök där våra hantverkare kan förstå dina behov och ge en exakt offert.

Kontakt

Kostnadsfri konsultation för dig i Gnesta!

När det är dags att omvandla eller renovera ditt hem, är det klokt att få professionell insikt kring dina visioner. Vårt byggföretag erbjuder en gratis hemkonsultation för ditt projekt. Vi kommer hem till dig, lyssnar på vad du vill göra och ger dig råd. På så sätt kan vi skapa skräddarsydda planer för att förverkliga dina tankar på bästa sätt.

Tjänster

"Från grunden upp till taket!"

Nybyggnation

Är det dags att bygga nytt? Söker du ett helt nytt hus, attefallshus, garage eller kanske ett förråd? Oavsett vad det kan vara så arbetar vår byggfirma noggrant genom varje steg. Berätta dina idéer för oss, vi gör det till verklighet.

Altan & Uterum

Utöka ditt utrymme med stilfulla altaner och ljusa uterum. Vi skapar utomhusmiljöer där du kan koppla av och njuta av naturen, året runt. Våra skickliga snickare har vad som krävs för högkvalitativa byggnadsprojekt.

Renovering

Förvandla ditt nuvarande hem till något ännu bättre. Våra hantverkare tar hand om allt, från små förbättringar till totala omvandlingar av dina rum. Vi tar även hand om renoveringar som kök och badrum, där du kan känna dig lugn med att ha oss vid din sida.

Fasad & Tak

Förutom byggnation sysslar vi även med husets utseende och välmående. Ge ditt hus ett nytt utseende med våra fasad- och taklösningar. Vi kombinerar estetik med hållbara material för att skydda och förbättra din fastighet.

Fönster & Dörrar

Börjar dina fönster eller dörrar visa tydliga tecken på ålder och behöver därför bytas ut? Då är det just vår byggfirma du bör vända dig till! Låt oss ta hand om din förändring för en bättre och mer modern miljö.

Målning

Låt ditt hem spegla din personlighet med professionell målning. Fräscha upp väggar, tak och ytor med färg som passar din stil och skapar trivsel. Välj oss till din målning, och få resultat i toppklass.

En byggfirma med fördelar

Vad är ROT och
hur fungerar det?

Du vet väl att du kan använda ROT när du anlitar en byggfirma i Gnesta eller någon annanstans? Men vad innebär avdraget? Jo, det ger dig möjligheten att få upp till 30% rabatterat pris på arbetskostnaderna. Ett av kraven för att avdraget ska gälla är att arbetet sker hemma hos dig som privatperson och inte hos företag. Om du vill läsa ytterligare om ROT/RUT så kan du göra det på skatteverket.se

Lär dig mer om oss

Byggfirman Dar Mar Bygg grundades 2021. Våra specialområden är allt från tak och fasad till nybyggnation, altan och måleri. Vårt dedikerade team av erfarna hantverkare strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller våra kunders förväntningar. Med fokus på precision och noggrannhet är vi engagerade i att förverkliga dina bygg- och renoveringsprojekt på ett pålitligt och professionellt sätt.

Logga dar mar bygg

Ett flexibelt byggföretag

Vi vill hjälpa våra kunder i så stor utsträckning som möjligt. Därför arbetar vår byggfirma inte bara i Gnesta utan även hela Stockholmsområdet. Oavsett var du behöver våra tjänster är vi alltid redo att assistera dig på bästa sätt. Fråga oss och boka ett gratis hembesök redan idag, där vi kan gå igenom dina önskemål.

Hur går jag till väga?

01

Kontakta Dar Mar Bygg

Vår dörr står alltid öppen för dina frågor, funderingar och projektidéer. Du kan nå oss via telefon eller genom vårt kontaktformulär. Har du funderingar kring ditt bygge? Vi är här för att lyssna och ge dig den information du behöver för att komma igång, samt ge dig våra bästa råd och tips! 

02

Kostnadsfritt hembesök och offert

Vi förstår att varje bygge och förändring förtjänar individuell uppmärksamhet. Därför erbjuder vi dig möjligheten till ett kostnadsfritt hembesök. Våra erfarna experter kommer personligen till dig för att lyssna på dina idéer, analysera utrymmet och förstå dina önskemål. 

03

Vi lämnar byggplatsen i gott skick!

Vår byggfirma anser att ett färdigt projekt inte bara handlar om att uppnå en fantastisk estetik, utan också om att lämna ett varaktigt och positivt intryck. När vi har slutfört arbetet ser vi till att byggplatsen är i utmärkt skick och ordentligt rengjord.

Vad säger våra kunder?

Google reviews
Emelie Lärkfors Paquet
Emelie Lärkfors Paquet
Read More
"Vi anställde Dar Mar Bygg för att bygga en altan hos oss och vi är mycket nöjda med resultatet! De har gjort ett jättebra jobb och hade mycket bra kommunikation med oss hela tiden, både före, under och efter bygget. Allt gjordes väldigt noggrant, smidigt och snyggt, och de hade ett bra öga för detaljer. De städade efter sig varje dag och är även väldigt trevliga! Vi kan därför varmt rekommendera dem! De är riktiga proffs!"
Danielle groot
Danielle groot
Read More
"Supernöjd,snabb,prisvärd, hjälper att hitta bästa lösningen just för vad du behöver. Kan starkt rekommendera dem!"
Nader Nashed
Nader Nashed
Read More
"Rekommenderar starkt detta företag. Extremt professionella och kompententa jobbare som gjorde ett snyggt arbete . Strålande resultat. Förutom grymt arbete så var personalen sociala, punktliga, trevliga och hjälpsamma. Kom med bra tips och råd, som jag inte tänkte på innan. Ser fram emot flera jobb med detta företag i framtiden. "
Anna Shoushi
Anna Shoushi
Read More
"Underbar Service, toppen personal. Effektiv och noggrann. Rekomenderas!"
Previous
Next

Innehar Bas-P & Bas-U certifikat

Bas-P och Bas-U certifieringar är hörnstenar i vår byggfirma. Bas-P markerar vår personals kompetens och grundläggande kunskap om arbetsmiljö, riskhantering och säkerhetsrutiner. Genom Bas-U visar vi vårt åtagande som entreprenör att upprätthålla höga arbetsmiljöstandarder. Dessa certifieringar tillsammans med vårt engagemang för säkerhet och professionalism skapar förtroende hos våra kunder och partners.

Registrerade i ID06 systemet

ID06 är en standard för identifikation och legitimering av personer på arbetsplatser i Sverige och används främst inom bygg- och anläggningsbranschen. Systemet är utformat för att öka säkerheten och minska svartarbete samt skapa en mer transparent arbetsmiljö.

Dags att anlita proffs? Anlita vår byggfirma i Gnesta!

Vår byggfirma är en säker väg att gå. Med våra snickare får du alltid det som utlovats, och att din vision blir fullföljd är alltid vår högsta prioritet. För att få en extra tydlig bild har vi därför kostnadsfria hembesök, så vi enkelt kan förstå dina önskemål till fullo. Kontakta oss redan idag!

0155-576 00

Ring oss

Instagram

Följ oss

Facebook

Följ oss

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!